Nyt Barcelona

Barcelona er byen i Spania med både et yrende byliv, strender og en av Europa sine største fotballklubber. Byen har i tillegg en av de største fotballstadioene i verden ved navn Camp Nou. Alle hjemmekampene holdes her. FC Barcelona er også verdens største idrettsklubb med flere enn 15 0000 medlemmer over hele verden. Klubben er styrt av fansen deres gjennom mange donasjoner, i tillegg har de vunnet flere priser gjennom kampene sine både rundt i Europa og rundt i verden. Dette herrelaget i fotball har også høyt rangerte spillere på laget sitt. Lionel Messi er en verdenskjent spiller fra laget.

Camp Nou

Med et verdenskjent lag har arenaen deres blitt et enormt turistmål for mange av byen sine besøkende. På Camp Nou har man muligheten til å dra på en guidet tur gjennom laget og arenaen sin kjente historie. Her får man se de kjente ansiktene som var med på å opprette laget. Man får se bilder av lagene opp igjennom årene, samt se pokalene som har blitt vunnet fra forskjellige kamper på nært hold. Man får med seg ørepropper og mobil som funker som en digital guide gjennom hele turen. Om man blir sliten etter turen, kan man ta seg mat og drikke på arenaen sin bar.

Draktene

Camp Nou har flere muligheter når det gjelder forskjellige opplevelser. Det er flere etasjer du kan gå på stadion, og du kan se gjennom FC-barcelona sine garderober og badstuer. I tillegg kan du få med deg der de er og slapper av når de ikke spiller. Når turen er ferdig kan man gå gjennom den enorme gavebutikken som er stappfull med suvenirer fra fotballlaget. Men heldigvis trenger du ikke dra til Barcelona for å kjøpe supportutstyr. På nettbutikker som Supporterplace kan du finne det du skulle trenge av Barcelona fotballutstyr. Gavebutikken inneholder alt fra drakter og capser til kopper og glass.