Tips for ditt besøk til London

London er Englands hovedstad, og lever så absolutt opp til rollen sin. Denne byen har mye å tilby! Her finnes det noe for enhver. Det om du er mest opptatt av kunst, historie, kultur, shopping eller sport. Er det fotball som lokket deg til London? Med hele fem forskjellige Premier League-lag hjemmehørende i samme by, vil det nesten alltid finnes en kamp å dra på!

Musikk og teater

London har altså uendelig mye å tilby, men er kanskje ekstra godt kjent for West End-teaterforestillinger. Når du først er i London, er det nærmest nødvendig å få med seg en av de mange musikalene som settes opp årlig. Eller kanskje dra på en konsert. De fleste store band legger verdensturneene sine til London. Også de mindre, mer obskure gruppene spiller i den engelske hovedstaden.

Fotballens hovedstad

London er hjem til et enormt antall fotballag, i ulike divisjoner. Her er det alltid en kamp å se! Om du er supporter av Chelsea, West Ham, Crystal Palace, Arsenal eller Tottenham, eller bare nysgjerrig, er du på rett sted for en Premier League-kamp. For å skli rett inn på tribunene, kan det dog være lurt å ha med de rette klærne. Slik er du kledd for anledningen.